MALE SCAMMERS. com
Romance scam letter(s) from David Magid to Ildyco (Hungary)
Letter 1

Helló
Örülök, hogy olvastam tőled, ez nagyon örömteli az üzenetek elolvasásakor, mert mindig mosolyog az arcomon. Azt kell mondanom, hogy most már tartozom és tudom, hogy van valaki odakint, aki törődik velem, annyira tisztának kell lennem, amennyire csak tudtam. Hazautazni, mióta először írtunk egymásnak, most öröm. El kellene mondanom, hogy ez egy csodálatos kezdés egy új kapcsolathoz? Nos, azzal kezdtem, hogy megtaláltam és írok egymást, majd újra megismétlődik. Azok az érzések, amelyekről azt gondoltam, hogy meghalt bennem a feleségem halála óta, újra felkelnek. Csak ezúttal szabadon cselekedhetek rájuk, anélkül, hogy félnék bárkit felzaklatni. Köszönöm kedvesem. Mi többet mondhat egy férfi annak a nőnek, aki megnyitotta a szívét neki, lehetővé téve számára, hogy érezze a melegségét az őket elválasztó nagy távolságon keresztül? Valójában fogalmam sincs, hogy érzem magam most. Megpróbálom ezt az érzést szavakba fogalmazni, de szerencsétlenül kudarcot vallok. Ez a félelem és a béke, mind a pillangók, mind a nyugalom érzése olyan érzés, amiről csak álmodtam. Ahogy a napok elmúlnak, imádkozom, hogy ezek az érzések tovább növekedjenek. Soha nem gondoltam, hogy ilyen hamar éreztem magam egy nő iránt, és arra gondoltam, hogy életemben éltem egész évemet, és ez volt az egyik oka annak, hogy egész éven át tartottam magam a nőktől, túl érzelmi vagyok, és akkor nem voltam valóban bármire kész. Még egyszer köszönöm, hogy belépett az életembe .. Rolland
Letter 2

kevesebb mint egy hónap múlva visszatérek a budapesti találkozóhoz, szerelmem megcsókolja drágám
Rolland
Letter 3

Semmi sem fog messze menni, ha egyszer veled vagyok, és semmi nem akadályt képez köztünk, mindent megadok neked, remélem, hogy mindent megadsz nekem. a szeretet, a test és a lélek szempontjából értem. mindaddig, amíg vissza nem érkeztem Budapestre, és veled lehetek, nem gondolom, hogy élek élek újra az évek során, mert azt akarom, hogy a boldogság egyedül veled maradjon.
megcsókolja drágám
Rolland
Letter 4

Hello kedves,
Nagyon köszönöm kedvesem, a bókját.
1962. október 4-én születtem.
Kedvesem, mint minden más magányos ember, társat akarok, szeretni szeretnék és szeretni szeretnék. Nincs olyan közeli hozzátartozó, akit ismerek, és remélem, hogy ez nem lesz probléma a kapcsolatokban? Azt hiszem, hogy mindent megteszek, kivéve a gondozást és a partnerszeretet. Leggyakrabban olyan kérdésekkel térek vissza haza, amelyeket meg szeretnék beszélni partnerommal, és valószínűleg kapok egy kis tanácsot és erőt, de valóban mindent megkapok. Annyira magányosnak érzem magam, és nem szeretném tovább folytatni ezt. Nem igazán vagyok vallásos ember, de tudom, hogy nagyon jó kapcsolatom van Istennel. Annyira hiszek és bízok benne. Ő az örömöm forrása, és készített engem, ami ma vagyok, és nagyon hálás vagyok. Ideális nőm szerető, gondoskodó, becsületes és támogató nő, aki mindig ott lehet nekem, és annyira bízhat bennem, hogy mindent megteszek. Nem vagyok a fizikai szépség után, vagyok azon emberek között, akik hisznek a belső szépségben. A nőket arra teremtették, hogy segítőkké váljanak a férfiaknak, és a férfiak is segítséget nyújtanak a nőknek. Nem pénzügyi segítséget nyújt nekem, de vannak olyan gyönyörű tulajdonságok, amelyeket Isten adott a nőknek, és amelyek mindig ennyire nyugodttá válhatnak, amikor nővel van, és Szintén olyan kedves tulajdonságok, amelyeket Isten adott a férfiaknak, amelyek mindig ennyire nyugodtnak, boldognak és szeretetteljesnek érzik magukat, amikor velem van, de sajnos úgy tűnik, hogy sok nő és férfi ezt nem érti, és ezért nem használják ki. Nagyon szükségem van egy élettársra, valakire, akivel van, valakivel, akivel bajok idején beszélgethetnek, és azt akarom, hogy te legyen az a nő, akivel egész életem végén töltöm. Erős érzéseket fejlesztek az ön iránt, és szeretni fogom, hogy tudjon róla. Kedves, nagyon szeretném, ha te lennél az a nő, aki befejez engem. A nő, akivel egész életem végén töltöm .. Szép nap, meleg ölelés és édes csók. Rolland
Letter 5

Nem igazán vagyok olyan aranyos, de bízz bennem, jó és meleg szívem van
Letter 6

igen, néhány hónappal ezelőtt voltam Budapesten, mielőtt elkezdtem ezt a munkámat, mint már korábban elmondtam, hogy egy kínai hajózási társaságnál dolgozom, néhány évvel ezelőtt elvesztettem apámat és anyámat, és szüleim egyetlen gyermeke vagyok. tulajdonképpen. szóval igen, budapesten éltem és kevesebb mint egy hónapon belül visszatérek a budapestibe, mert kanadaiból budapestibe költöztem, magyarul nem olyan folyékonyan beszélek, de bennem apám magyar, míg anyukám kanadai volt.
kérdezzen nekem bármilyen más kérdést rólam, és őszintén mondom, kedvesem.
Rolland
Letter 7

Kedves, Azt kell mondanom, hogy nagyon örülök az üzenet elolvasásának. Sokat jelent nekem, hogy szánjon időt és írjon nekem e-mailt. köszönöm. Nagyon lenyűgözött. Lehet, hogy nincs aranyom, amit tudok ajánlani, de tudom, hogy őszinte vagyok, megbízható, leleményes, támogató, gondoskodó és szerető. Mielőtt online voltam, sokat gondoltam a fejemben. Nagyon sok elvárásom van, és gondoltam azon kihívásokra, amelyekkel szembesülök, ha olyan nőt találok, akinek az érdekei hasonlóak az enyémhez.
Ha csak egy barátnőt akarok, akkor az online értékesítésre nem fordítom értékes időmet. Online vagyok lelki társat keresve, így nagyon optimista voltam egy csodálatos, komoly, odaadó és tartós életre. Online voltam, mert többre volt szükségem. Szükségem van egy élettársra, egy nőre, aki ott lesz nekem. Egy hölgy, aki tudja, mit jelent a férfival való helyes bánásmód. Tudom, hogy időbe telik, hogy valóban felfedezzem a rejtett és a másik oldalt. De a szívem rajtad múlik. A jobb és a rosszabb érdekében mellette állok. Még nekünk is vannak problémák, jobb kihívásnak fogom tekinteni, és nem ok arra, hogy kívül álljak. A problémák nem fognak szétszakítani minket, inkább én vállalom a hibát, bár tévedtél.
Időnként inkább a békét, mint az igazságosságot szeretem. Szeretni foglak. Nagyon sok gondot, szeretettel és boldogsággal ígérlek minden olyan móka mellett, amelyet valaha is elképzelhetsz. Ez egy ígéret .... Az öreg fiúk nem sírnak, csak a múltunkból tanulunk. Megmutatom, hogyan történik. Nagyon érdekli az ön iránt, és nemcsak szavakat, hanem a tetteit fogom mutatni. Kedves, szeretném, ha okot adnál nekem, hogy újra szeretjem. Azt akarom, hogy olyan szép napjai legyenek. Érzem a mindennapi lélegzetét bennem. Te vagy a másik élet, amelyet soha nem éltem.
Ha nem működik veled. Akkor melegnek kell választanom, talán ott van a sorsom .... (nevet) ... Ha felrobbantom ... kész vagyok ... nem fogok ... soha nem blokkolom az egyetlen fényforrás az egyszobás szobámhoz .. teljes szívemből ígérem. Édes csók!!!
Érdeklõdésem van önnel kapcsolatban, mert okot adott nekem arra, hogy ne nézzem meg a múlt unalmas életemet. A kis dolgok nagyon fontosak számomra.
Ismerek egy nőt, amikor találkozom vele. Te egy igazi nő vagy. Bár mi kezdők vagyunk, de eddig érett módon és nagyon felelősségteljesen viselkedtél, és hálátlan bolond leszek, ha nem szeretlek és tisztellek téged.
remélem szép napod van
Ölel és csókol.
Rolland
Letter 8

Kedves ,
Örülök, hogy újra olvashatom tőled. Úgy gondolom, hogy az életemben nem történik semmi ritka, ezért minden, amit csinálok, saját akaratomból és kívánságomból készül. Biztos vagyok abban, hogy minden embernek saját maga kell létrehoznia saját életét. Ha nem hiszek magamban, akkor mások sem fognak így hinni, úgy gondolom, hogy köztünk fog működni, ha igazán akarjuk. Minden, ami velünk történik, szükséges az élet érdekesebbé és ésszerűbbé tételéhez. Amikor megismerkedünk új emberekkel - tudást szerezzünk, megtanulunk élni és tapasztaltabbá válunk. Talán ez az élet értelme? Úgy gondolom, hogy a bizalom, a szeretet, a megértés, a gondoskodás és az őszinteség alapján megteremthetjük a kívánt módon. Ha jól megbirkózunk, hajlandó vagyok áthelyezni és veled lenni.
Nagyon kellemes találkozni okos, kedves és érdekes emberekkel, de amikor elárulsz, tévedsz, amikor az emberek hazudnak neked - elveszítheti az élet értelmét. De mindenképpen megbocsátok mindent, amikor valami ilyesmi történik az életemben, mivel lehetetlen lenne megtanulni megérteni, mennyire óvatosnak kell lennem, megnyitva a szívemet különböző emberek számára. Tényleg hiszek a bizalomban és a becsületes kapcsolatban, ezért ha működni akarunk, mindig meg kell tanulnunk bizalommal és őszinte lenni egymással. A gondozás szintén fontos, mivel sokat mutat.
Nincs barátom lányokkal, mert igyekszem megtalálni az egyetlenet, aki megértésének, gondoskodásának, bizalmának és hűségének köszönhetően képes lesz kitölteni belső ürességemet. Természetesen nehéz meghozni a helyes választást, de bárki számára. Számomra nem azt jelenti, hogy hol él ez a személy, annál fontosabb, hogy megtaláljam. Tudom, hogy sok nehézséget kell legyőznöm, de ha ezt nem tesszük meg, akkor nem leszünk képesek megérteni a szívünkben rejlő potenciális erőt.
Bizonyos módon boldog vagyok, de annyira hiányzik egy másik ember melegsége, és úgy érzem, hogy sokat tudok ajánlani neki. Nagyon szelíd, romantikus, érzékeny, megértő, figyelmes és udvarias, nagyon őszinte és optimista. Azt mondják, hogy jó modor és jó karakter is van. Vigyázok magamra, és érdekel a fitnesz, hogy formában maradjak. Élvezem az egyszerű dolgokat az életben, és megköszönöm Istennek, hogy lehetőséget adott nekem az élet élvezetére. De szeretném megosztani egy különleges nővel, veled rendben lesz. Egy szerető partnerről álmodom, ez teszi teljessé boldogságomat. Véleményem szerint van valami romantikus az ilyen jellegű levelezésben, mivel az igazi érzések nem születhetnek romantika nélkül. Azt hiszem, a szerelem örök. Az emberek nem élhetnek hiába, gyors életet élve, ezért mindig keresik a második felét.
Véleményünk szerint sok tekintetben a férfi és a nő közötti kapcsolat mindkettőtől függ. A házban a harmonikus hangulat és a hangulat születik, a nők gyengédségének, simogatásának, megértésének, intuíciójának és kedvességének köszönhetően. Sajnos lehetetlen leírni mindent, amit csak levélben érzem. De azt hiszem, ha adhatunk egymásnak esélyt, és érdeklődhetünk egymás iránt, akkor esélyünk van sok mindent megvitatni a további levelezésünk során. Nyugodtan kérdezzen tőlem bármit, amit akar, nagy örömmel válaszolok.
Remélem, hogy újra elolvassa tőled. Rolland
Letter 9

Helló,
Nagyon örülök, hogy hallok rólad. Nagyon örül, hogy kicsit többet tudok rólad, és azt hiszem, hogy a beszélgetés nagyon fontos az egymás megismerésében.
Apám budapesti és anyám Kanadából származik, apám tulajdonosa volt egy társaság a kanadai Ontario-ban, amikor életben volt, tehát a kanadai Ontario-ban éltünk. Főiskolára jártam (a kanadai Ontario Egyetemi Intézet). A szüleim 17 évvel ezelőtt meghalt. Apám 77 éves korában halt meg, és anyám 73 éves volt. Én voltam az egyetlen fiam, akinek a szüleim voltak. Tehát örököltem apám vagyonát. Kanadában születtem, és 27 éves korában is házastársam Kanadában. 23 évig boldogan éltem a feleségemmel, és három gyerekkel megáldottunk. De sajnos hat évvel ezelőtt elhalt a kedves feleségemmel egy autóbalesetben ... Sobs, azt hiszem, ez Isten munkája.
Hét hónappal ezelőtt visszatértem Budapestre, és két hónapig ott laktam, mielőtt elkezdtem volna ezt a munkautazást, amelynek öt hónapjam van és kevesebb, mint egy hónapom van hátra, hogy visszatérhessek Budapestre.
Az életem nagyon unalmas volt az elmúlt 6 évben. Nagyon csodálatos látni, hogy továbbmozdulok, és újra megpróbálok boldog lenni.
A feleségem és a gyermekeim hirtelen halála óta úgy éreztem, mintha a világ szétesett volna. Halála után sokáig nagyon kicsiben tartottam az életemet - munkát, otthont, nagyon kevés szocializációt és minden bizonnyal nem társkeresőt, csak nem voltam készen.
Hosszú időbe telt, amíg átjutottam a halálát követő sötét napokon - soha nem gondoltam, hogy valaha is át tudok jönni valamiről. Ehelyett át kell mennem rajta, és meg kell éreznem a fájdalmat, hogy végül meg tudom gyógyítani a szellemet. De egy idő múlva rájöttem, hogy ha megpróbálom kicsi és biztonságosnak tartani az életem, hogy ne sérüljek meg, megszabadultam attól is, hogy újra bármilyen örömöt érezzem - mert az öröm és a fájdalom ugyanazon érme két oldala.
Tehát fokozatosan megengedtem magamnak, hogy visszatérjem a való világba, és itt vagyok, az első kísérlet az online randevún! Már egy ideje itt boldogan, de készen állok új emberekkel találkozni. Régóta nem voltam itt, hiszek az élőben, és hagytam élni.
Remélem, hogy találkozom egy tisztességes nővel, aki komoly kapcsolatot keres. Nem keresem móka. Igazi partner, akit tisztelnék, szeretnék és kényeztetnék. Amikor eljön az időm, nem választom sehová másutt, mint inkább vele lenni, és ha Isten tiltja, akkor eljön az ideje, sok boldog és szerető emléket hagy maga mögött, amelyeket szeretnék várni, amíg eljön az időm, és csatlakozom neki.
Egyedülálló megjelenésű és érett nőként érett nőnek látom téged, aki körül lehet. Nagyon vágyom egy kedves, gondoskodó és szerető nőre, akivel napjaim hátralévő részében élni fogok, ha a dolgok jól működnek ... Nem igazán tudom, mit keresel, de abban az esetben, ha olyan kapcsolat után álltok fenn, amely örökké tart, talán lehetőséget kell adnunk egymásnak az életünkben, hogy megnézhessük, kompatibilisek-e egymással. De kérjük, tájékoztassa, hogy nem lenne sok ideje online találkozni és beszélgetni veled, mert mindig elfoglalt vagyok, de a kis időt eltöltenem, amit többet tudok rólad.
Tehát tudassa velem, mit gondol ... Mindig írhat nekem az e-mailen. Rolland
Letter 10

Helló ,
Köszönöm a Tinderrel kapcsolatos válaszát. Nagyon értékelem, hogy miként válaszoltál nekem. Talán meg kellene mutatnom, ha egy kicsit elmagyarázok magamról. A nevem Rolland Dempsey. Özvegy vagyok, hat évvel ezelőtt egy autóbalesetben elvesztettem a feleségemet és a gyermekeimet. Tengerészeti mérnök vagyok a Kínai-óceán hajózási társasággal (COSCO). Jelenleg a főmérnök vagyok. A hajó fedélzetén a tengeri műszaki vezetőként szoros együttműködésben dolgozom a kapitánnyal, alkalmanként azonos rangú ranggal, annak biztosítása érdekében, hogy a hajó fizikai aspektusa teljesen ellenőrzés alatt álljon. El kell mondanom, hogy kihívást jelentő feladat, és szenvedélyesen foglalkozom munkámmal és hozzájárulásaimmal. Használom azt a lehetőséget is, hogy munkám során más üzleti vállalkozásokkal foglalkozom, például pálmaolaj-szállítással Ázsiába Dél-Amerikából.
Egy egyszerű ember vagyok, aki olyan egyszerű dolgokat élvez, mint például filmet megnézni, barátaival lógni és olvasni. Jó szokások és egészséges ízlésem vagyok. Nem dohányzom, alkoholt nagyon kevesen iszok (a hizlalás mellett), ami nem azt jelenti, hogy a barátokkal időről időre megosztunk egy pezsgőt, mosolyogunk, nevetünk és beszélünk mindenről és semmitről. Számos érdeklődésem van, ideértve a hosszú romantikus sétákat, a kézenfogást és egy csókot, vagy akár egy-egy csókot, bárhová a parktól a strandig, szeretek együtt főzni és gyertyafényes vacsorát élvezni. Nagyon szeretek ölelgetni, miközben filmet nézek, vagy csak inni vagyok, és bármiről beszélhetek, ami eszembe jut. A leginkább bosszantó az a becstelenség és a késés. Utálom a kétségeket, mert őszinte vagyok mindenben, amit csinálok. Itt vagyok, remélve, hogy találok valakit, akivel egész életem hátralévő részét eltölthetem, tudom, hogy kész vagyok letelepedni, szeretettel és megértéssel egy családot felépíteni. Tudom, hogy ez egy szokatlan módszer a partner megtalálására, de. A 21. század van, bármi rendben van? Remélem, ez egy elég jó bevezetés egyelőre. Még egyszer köszönöm, remélem, hogy elolvassa tőled.
A te sorodban elmondhatsz nekem magadról, hol élsz, mit csinálsz, szeretted és nem kedvelted, és bármit, amit úgy érzel, mintha megosztnál egy idegennel, aki komoly kapcsolatot akar veled.
Remélem csodálatos napod volt.
Rolland
Send feedback
History
Saved

Letter 11

Min kærlighed og min kone. Når jeg ser tilbage på, hvordan vi mødtes, og jeg ser, hvor vi er nu, kan jeg kun tro, at vi var bestemt til at være sammen. Jeg er ikke i tvivl om, at vores tidligere ensomme oplevelser delvist har formet, hvem vi er i dag. Det, jeg imidlertid er klar over, er, at jeg lærer lidt mere hver dag at værdsætte, hvad jeg har fundet i dig. Du er inspireret af mig på flere måder, end jeg nogensinde kunne forestille mig. Du har vist mig æren ved at blive elsket og defineret betydningen af en soulmate. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor velsignet jeg føler at have fundet dig, at være forelsket i dig og frem for alt at dele resten af mit liv med dig. Du er min bedste ven, kæreste og min "dronning." Tak for at du var i mit liv. Du var ventetiden værd. Jeg elsker dig. Elsker altid, og et dejligt stort kys.
Rolland
Letter 12

kedves
mosolyog .... igen, valaki, aki elutazott a világ valamelyikébe és egy részébe, és olyan társadalmi ember, aki szabadon kölcsönhatásba lép az emberekkel, vitathatatlanul tudok három nyelvet, angolul, angolul és dánul, beszélek
Letter 13

Helló Ildikó megígértem, hogy őszinte vagyok veled, mert az őszinteség része nekem, egyre növekvő ifjúságként úgy döntöttem, hogy Dániába utazom, mert azt gondoltam, hogy egyedül kell lennem, de soha nem működött, 5 évig maradtam Dániában (Koppenhága), így visszatértem Kanadába, ahol a szüleim vannak.
Letter 14

Szerelem és az angyalom Tudom, hogy egyikünk sem gondolta azt, hogy az interneten találkozunk valakivel és beleszeretünk, de ez történt. És ezért nem sajnálom. Valójában ez az egyik legjobb dolog, ami velem valaha is történt évek során. Ezért, és mi történt velünk és köztünk, szeretnék köszönetet mondani. Az elmúlt hetekben annyira örülök nekem, hogy a szavak soha nem magyarázhatók meg. Az elmúlt hetekben olyan sok életet hozott vissza egy élettelen testbe, és még szemtől szemben sem találkoztunk. Már majdnem tudom és felismerem, mi az, hogy újra szeretni kell, és szeretni kell érzem magam.
Soha nem gondoltam, hogy ilyen hosszú ideig tart, de igen. Ez egyértelmű jelzés arra, hogy annyi közös van és valami valósra építünk. Remélem, megkapjuk a lehetőséget, hogy ezt áttekintsük.
Voltak nehéz idők, rossz és jó idők, de ezzel magányos időkkel jár. Új és magasabb alapokra jutottunk el azzal, amit megosztottunk az elmúlt hetekben, és újból megtenném, ha kellene. Nem sajnálom. Ezt küldöm nektek, hogy tudatjam veled, hogy angyalt küldtek nekem, hogy velem legyen, és te vagy az angyal. Kérem, értse meg, hogy annyit adhatunk egymásnak, és nagyon várom ezt a napot. Úgy gondolom, hogy közelebb van, mint valaha. Szerelem és kellemes csókok mindig.
Rolland
Letter 15

Szeretetünk a neten kezdődött, és minden szinte tökéletesnek tűnt. Még soha nem találkoztunk, de az a szeretet, amelyet már éreztünk, olyan nagy és igaz, és csak az egymással való találkozás révén vált teljessé. Az első napon személyesen találkozunk, annyira szorosan foglak benneteket ... nem akarom elengedni, és az idő állni fog. Tökéletes napunk lesz, és tudjuk, hogy csak akkor javulhat, ha csak egymás mellett állunk, tartunk, megcsókolunk és átölelünk. Ez a pillanat után soha nem megyünk át egyetlen nap sem anélkül, hogy elmondnánk, mennyire szeretjük és szükségesek egymásnak életünk hátralévő részében. Annyira sérül, hogy távol van tőled, nem osztom meg veled minden nap, és nem tudlak tartani, amikor csak akarok, annyira fáj, de tudom, hogy ennek a fájdalomnak a végén örökké veled leszek. Akkor mellette állsz, amikor a dolgok jók voltak, és amikor rosszak voltak, megölelnek, mondván: "Minden rendben lesz". Tudom, hogy nagyszerű életet élünk együtt, és nem tudom várni, hogy minden nap együtt lehessünk egymással, megosztva a mindennapi problémákat és az örömöket anélkül, hogy el kellene hagynunk egymás oldalát. A sors végigvitt minket, de ki fogunk jönni mindent, ami ragyog, mivel nekünk nehéz megtalálni azt a szeretetet, amelyet érezünk. Büszke vagyok arra a személyre, aki vagy. Szeretem, ahogy velem vagy másokkal. Büszke vagyok arra, hogy olyan valakivel vagyok, mint te, a legédesebb és leggondozóbb hölgy, akit valaha ismertem. Soha ne változtasson, Drágám, mivel nekem tökéletes vagy ... tökéletesek vagyunk egymáshoz, és ez így lesz az örökkévalóságig. Mindig szeretni foglak. Ölel és csókol.
Mindig szeretni,
Rolland
Letter 16

Arra írok, hogy tudassam veled, hogy érzem magam. Bárcsak meg tudnám mondani neked szemtől szembe, de távol vagy, tehát szavakkal fogom kifejezni az érzéseimet ezen az oldalon. A nap óta, amikor kapcsolatba léptem veled, nem voltam ugyanaz. Az érzéseim, úgy tűnik, nem tudom megszelídíteni. Én másképp kezdek foglalkozni veled. Rád gondolok minden nap! Minden alkalommal megnézem a képedet, és mindent szeretek rólad! A mosolyod, a szemed, a hajad, a teste stb. Nagyon biztos vagyok benne, hogy megkapta a lényegét. Nem tudom lerázni téged, bébi, hülye lettél, mert tudom, hogy nem ugyanazt érzed, de az érzéseim csak egyre nőnek. Nos, amit megpróbálok mondani, hogy szerettem téged - igen, ez igaz! De megértem, ha nem érzed ugyanazt. A fenébe, tudom, hogy ez sápadtnak hangzik, de tudnom kell, hogy milyen érzésem van. És ez nem hazugság. Én valódi vagyok.
Szeretem mindig és örökké a szívemben.
Rolland
Letter 17

Helló szerelmem és a szívem.
Ez a szerelem érzése, amelyet a szívemben tartok neked, mélyebbre fuss, mint bármely óceán vagy tenger; Csak azt szeretném, ha látnád, mennyit jelent nekem. Ha csak tudnál tartani engem, akkor talán éreznéd az ön iránti szeretetet, amely elég magas lánggal éget el ahhoz, hogy eltartsa. Ha csak hallana a szívemet, akkor talán megérti a szeretet nyelvét, amellyel beszél. Ha csak megcsókolhatna, akkor talán megkóstolná az ön iránti szeretetét, amely annyira édes, és ha csak a szemembe tudnék nézni, a lélek ablakaihoz, akkor tudnád, hogy ez nem hazugság! Tehát, ha az, amit nekem érzel, valódi, és amit mondasz, az igaz, akkor teljes szívemből bízom benned. Ha annyira szeretnél nekem, mint szereteted, mint én, és te is, mint szerelem, akkor legyen az. Nekem adom ezt a szívemet, és nem kérlek semmi kevesebbet vagy semmit, csak azt, hogy ne szakítsd meg a szívemet. Szerelem és bizalom minden, amit neked kell adnom, becsületesen becsületesen és az idő múlásával erősödik, hogy teljesítse a szíve vágyát. Hallgassa meg ezt, a szerelmi nyilatkozatomat rólam, neked. Szeretem teljes angyalom, Angyalom, és soha nem hagyom abba, hogy szeretlek. Te vagy az öröm forrása, te vagy a boldogságom. Bár a távolság távol tarthat bennünket, mindig mélyen beágyazódik a szívembe. Te vagy a legjobb dolog, ami velem is történt. Soha nem tudtam, hogy szeretni fogok és ilyen szeretni fogok. Soha nem tudtam, hogy szeretnék olyan pontig, hogy a testem hív téged, az agyam rád gondol, a szívem dobog, és vágyakozom rád.
Meg akarom kérdezni, elfelejtheti-e valaki a testét? Ön most része vagy nekem, így soha nem tudom elfelejteni téged. Szép napot.
Mindig szeretlek Csókok! Szeretlek.
Ismét erős csók és szép ölelések
Szerelmed,
Rolland
Letter 18

Helló édesem, Hogy vagy, és remélem csodálatos napod volt? drágám, annyira hiányzott. Biztos vagyok benne, hogy mindenki egészséges. Volt vacsorád? Elnézést a késedelmes válasz miatt, nagyon sok problémával kell szembenéznünk a hajón. Édesem. Csak azt szeretném tudni, hogy ebben a pillanatban itt van a hajóban. Zavarban vagyok, imádkozva, hogy Isten segítsen nekünk itt. Hajónk jelentős hibát fejtett ki itt, az Indiai-óceánon, és most nagyon lassan haladunk, és hajóinkat merev légcsavar miatt hullám hajtja. Az az információ, amelyet a jelzőházból kapunk, hogy Szomália tengeri kalózai blokkolják a tengert. Körülbelül 412 km-re vannak tőlünk, és a hajó horgonyzásához legközelebbi hely a Port Klang-sziget, az Indiai-óceán partja mentén, Dél-Malajziában, a biztonság érdekében. Helyünkről további 6 óra eltart bennünket a szigetre való megjutáshoz. A hajó kapitánya bejelentette, hogy minden utasnak ki kell rakodnia árut egy másik szállítási eszközhöz, mivel a hajó ott kacsazik, amíg biztonságban nem folytatja a vitorlázást. Valójában édesem, ebben a hajóban vannak saját értéktárgyaim, például karórám és arany nyakláncom, létfontosságú irataim, szerződésmegállapodásaim, amelyeket egy mexikói társasággal vagyok, a pálmaolaj üzleti tőkével. Elegendő mennyiséget akarok vásárolni, mert csak a pálmaolaj-üzletágban akarok koncentrálni, és soha nem akartam a hajóban vitorlázni. A földön akarok lenni, hogy veled élvezhessem új otthonomat. És az összes pénzem van, hogy félek elveszíteni mindezt a veszélyes kalózok számára. Kérem, kedvesem, szükségem van az állandó imáidra, hogy itt semmi ne történjen velünk, mert ezek a kalózok rendkívül veszélyesek. Az elmúlt két héten olyan információkat kaptunk, amelyek megtámadtak és eltérítették egy olasz lobogó alatt hajózó hajót és egy kínai teherhajót. A matrózok azon 15 legénység között vannak, akiket továbbra is fogságban tartanak a szomáliai kalózok az eltérített hajón. Édesem. nem tudjuk, mi fog történni ezután. Kérem, kedvesem, vigyázzon magadra egészen addig, amíg kapcsolatba nem tudok lépni veled, amikor eljutunk a szigetre. Mindig emlékezz, annyira szeretlek, bármi is legyen. Kérjük, légy erős nekünk ..
MINDIG ÖRÖKKÉ!
Rolland
Letter 19

Szia édes, Hogy vagy? Hiányoztál nagyon. Remélem jó egészségi állapota van. Mi volt a ma munkád? Remélem, hogy nem volt stresszes. Drágám, csak egy órával ezelőtt érkeztünk a szigetre. Nagyon köszönöm az őszinte aggodalmamat és imádat a biztonságomat illetően. Jelenleg a helyzet még nem tökéletes. A szigeten lévő kapitány és a parti őrség azt tanácsolta, hogy gondoskodjunk arról, hogy nincsenek-e magunkkal drága tárgyak vagy értéktárgyak, ha folytatnunk kell az útunkat. Most a legnagyobb problémám az, hogy az összes pénz, amelyet a bankomtól beszereztem az üzleti tranzakciómért, és az értéktárgyaim, néhány fontos dokumentummal együtt, itt van a csomagomban lévő hajóban. Drágám, most már zavarban vagyok. Nem akarom, hogy elkezdjen pánikba esni vagy aggódni. Most csak az imáidra van szükséged. édesem, megértem, hogy oly sok biztonsági társaság áll a sziget partján, és azon gondolkodom, hogy mit tegyek, ebben az időben szüksége van, hogy mellette állj. Nem tudom, mit tegyek, de szeretnék gyorsan elküldeni az értéktárgyaimat és a személyes életem (üzleti) dokumentumaimat neked, hogy segítsen nekem megőrizni mindaddig, amíg lehetőségem van az utazásra & én azonnal repül, hogy találkozzunk. Bízom benne, és egész életem adtam neked. Tudom, hogy soha nem fog csalódást okozni, vagy bármit megtesz, hogy ne bántson, mert tudom, hogy te is törődsz és szeretsz, ahogy én is szeretlek. Megtanultam az életet úgy venni, ahogy jön, emlékszem, hogy minden okból történik. Beszéltünk egy beszélgetéssel az egyik biztonsági társasággal a szigeten. Azonnal folytatják a kézbesítést. Erről megerősítést kapok tőlem, hogy segítsen nekem a csomag megszerzésében. Szükségem van arra, hogy gyorsan küldje el nekem a következő információkat, a teljes teljes nevét, mint az igazolványában, az otthoni címét, ahol megkaphatja, Zip Kódolja, ha van, a mobiltelefonszámát az e-mail címével kapcsolatban, megadom nekik egyet, felveszem, és átadom a biztonsági cégnek, hogy kapcsolatba léphessen Önnel, amikor készen állnak a kézbesítésre. Drágám, kérlek, légy gyors ebben, sürgős. Várakozom itt a biztonsági cég irodájában, mert kötelességem van nekik, hogy ott a webes kapcsolat segítségével neked írjak. édesem, nagyon fontos az imádkozás, még itt a szigeten, imádkozva, hogy ne történjen velünk semmi.
Minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy naprakészen tartsam Önt és tudjam meg, mikor érkezik meg a csomag. ÖRÖKRE EGYÜTT!!
MINDÍG SZERETNI FOGLAK.
Rolland
Letter 20

Szia édes Milyen volt az estéd? Remélem, csodálatos időd volt. A mechanikus személyzet annyira elfoglalt volt, hogy megpróbálja megjavítani a hajót. A hajó hajtócsavarjain, tengelyén és a motoron dolgoztak. Sikerült sikeresen megjavítani a légcsavart és folytattuk, de mindannyian nagy félelemben vagyunk. Ezek a kalózok veszélyesek lehetnek. Kérem, imádkozzatok értem. Tudom, hogy Isten gyorsan meghallja a nők imáját. Isten okból összehozott minket. Biztos vagyok benne, hogy nem engedi meg, hogy a kalózok megöljenek. Kérem, ne aggódjon .. Imádkozz értem. Jelenleg biztonságban vagyunk, de az Allied Express Shipping Company-val arra a következtetésre jutottam, hogy kezeli a kézbesítést, és mindig el kell írnia és irányítania kell őket mindaddig, amíg meg nem kapja a csomagot. A teljes kezelési költséget 4.500.00 euróban fizetettem. Megpróbáltam fizetni a 1550 eurós szállítási díjat is, ám ragaszkodtak ahhoz, hogy azt a központi irodában fizessenek, amikor készen állnak a kézbesítésre, és adózási költségeket. Már nem vagyunk a szigeten, és nem tudom megfizetni a szállítási díjat a hajóról. Szükségem lesz rá, hogy segítsen nekem a szállítási díj fizetésében, amint a cég kapcsolatba lép Önnel. Utasítást adtam a Társaságnak, hogy NE PÉNZálja le a poggyászot, mert a széfben nagy mennyiségű pénz van. A biztonsági társaság adatai:
Név: Allied Express Shipping Company
A biztonsági árutovábbítási tisztviselő neve: Siti Zaharah Binti Mohd Ali
E-mail: shipment@allied-expressltd.ml
Tel: +601133000988 A kézbesítés befejezésének részleteit a futárszolgálat közli veled, és a továbblépés során kapcsolatba lép Önnel. Kérjük, próbáljon meg minden tőle telhetőt, hogy segítsen nekem a számomra. Nagyon értékelni fogom, ha odaérem, és folyamatosan frissítem, amint megkapod. Más útvonalon indulunk a biztonságos utazáshoz. Kevésbé elfelejtettem, hogy vagy? remélem, hogy minden rendben van. Remélem, hamarosan látlak! Kérjük, ne hagyja ki az étkezési idejét. Drágám, kérlek, gondosan védje meg a csomagomat. Tudod, az én szerencsém. Az üzleti pénz, amelyet késő apámtól örököltem, és a nagy pénz, amelyet a bankomatól szereztem. Minden ott van. Nem akarom elveszíteni. Meghalok, ha elveszíti. Isten tudja, mennyire hajlandó vagyok jutalmazni téged, amikor hozzád jöttem. Bízom benned. Nem tudom, miért kellett annyira bíznom benned. Lehet, hogy a sors valóban munkahelyi. Hála Istennek. Nagyon hiányzol. Szeretlek. Tisztelettel, Rolland
Letter 21

Igen, drágám, mielőtt a csomagot kézbesítjük, meg kell fizetnünk az összeget. Megpróbáltam fizetni érte is, de nem tudtam, mert ragaszkodtak ahhoz, hogy akkor fizetik meg, amikor készen állnak a kézbesítésre. Most már nem vagyok a szigeten, és nem tudom megfizetni ezt a kifizetést.
Csak három nap telik el, amíg a csomag megérkezik a kifizetés után.
Írhat nekik, ha kapcsolatba léptek veled, hogy számlát adhassanak Európában. Biztos vagyok abban, hogy számlákkal rendelkeznek a világ minden tájáról, mivel nagyvállalatok. mindig szeretlek a világom
Rolland
Letter 22

Ó drágám, mi köze van ennek a csomagomhoz. Az Allied Express nagyvállalat, és a csalók minden bizonnyal azt használnák, hogy pénzt csaljanak. De ebben az esetben a szomszédos szövetségekkel foglalkozunk, biztos vagyok benne, hogy 100% -ban biztos vagyok.
nagyon szeretem kedvesem
Rolland
Created: 2020-01-27    Last updated: 2020-01-27    Views: 1493
Most recent male scammers